M2-Select Recruitment en HR diensten

Wie zijn wij?

M2-Select herkent talent!

M2-Select is in 2013 opgericht door Marytha Zuurmond en Manon van Steenpaal. Wij hebben jarenlange ervaring met het werven, selecteren en leidinggeven aan professionals in een ondernemende omgeving. In onze klantenkring hebben we gemerkt dat het juist voor ondernemers en kleine tot middelgrote bedrijven lastig is om zich goed op de arbeidsmarkt te profileren en aan de juiste mensen te komen zonder enorme bedragen uit te geven. Bovendien beschik je als ondernemer of leidinggevende mogelijk niet over voldoende kennis, kunde en/of tijd om dit proces toch professioneel vorm te geven en jouw medewerkers goed te begeleiden gedurende hun loopbaan (coaching, ontwikkeling, begeleiding). M2-Select lost jouw personeelsvraagstukken betrokken en doelgericht op!

Sinds 2019 werkt Marytha samen met een groeiend aantal HR partners zodat we verschillende HR Specialisten in huis hebben. We begrijpen als geen ander de HR vraagstukken en dilemma’s waar ondernemers mee te maken hebben. We kunnen we ons daarmee beroepen op commerciële verantwoordelijkheid en beschikken over uitgebreide leidinggevende ervaring binnen het HR werkveld. Daarin willen wij je ondersteunen. Niet op een bureaucratische wijze, maar pragmatisch en doelgericht. Zodat het vizier blijvend gericht wordt op: de klant en de omzet!

Vanuit Mijnsheerenland / De Hoeksche Waard richt M2-Select zich op de regio Zuid-West, van Breda tot Rotterdam en omgeving.

 

Waarom M2-Select?

  • Recruitment en HR diensten voor het MKB
  • Kwaliteit en jarenlange ervaring
  • Jouw Personeelsmanager of HR medewerker op afroep
  • Direct in te zetten voor een afgesproken bedrag of op uurbasis
  • Stabiele en betrouwbare bezetting: continuiteit voor jouw organisatie
  • Pragmatische aanpak en gericht op resultaat!

Gratis adviesgesprek? Wij nemen contact met je op!

Marytha Zuurmond herkent talent!

Ik breng graag mensen in beweging en haal mijn energie uit contact met mensen en bedrijven!

Bijna dagelijks krijg ik de vraag “ Weet jij niet iemand?” of “Jij kent zoveel mensen en wie denk je dat we voor deze klus kunnen vragen?” Of het nu vrijwilligerswerk is of zakelijk, matchen doe ik eigenlijk al heel mijn loopbaan. Mensen verbinden en laten groeien is de rode lijn in mijn curriculum vitae.
Als ondernemer, bestuurslid, HR adviseur, trainer of coach werk ik graag resultaatgericht aan realistische doelen. De kunst is iedere keer weer het juiste team samen te stellen. Ik ben er van overtuigd dat de motivatie van het team van mensen en het werkplezier het verschil maakt in iedere organisatie. Mensen die niet tevreden zijn met hun werk en/of werkgevers die ontevreden zijn over de prestaties van hun werknemer breng ik in beweging.

Als persoon ben ik gedreven, klantgericht, sportief, direct en eerlijk. Kernwaarden die daarbij horen zijn voor mij openheid, afspraak is afspraak en gunnen. Vanuit Mijnsheerenland / De Hoeksche Waard richt ik me met M2-Select op de regio Zuid-West, van Breda tot Rotterdam en omgeving.

Samen met mijn M2-Select partners werk ik met veel enthousiasme aan jouw HR opdracht. Werken met de juiste mensen, op de goede plek in een passende omgeving/cultuur geeft nu eenmaal niet alleen voor mij, maar ook voor jou resultaat en werkplezier!

Ik zoek snel een betrokken medewerker die het verschil maakt

Hoe stimuleer ik groei, ontwikkeling en resultaat bij mijn medewerkers?

Help!
Mijn medewerker moet uitstromen