Een goed CV is nog geen nieuwe medewerker

Marytha Zuurmond

Instroom

Ik zoek snel een betrokken medewerker die het verschil maakt

Herken je dit?

Wij geloven dat jouw toekomst en succes staat of valt met passende medewerkers. Medewerkers die over de juiste talenten beschikken, die betrokken zijn en die jouw bedrijf vooruit helpen. Of het nu gaat om het aantrekken van potentiële medewerkers vanaf de arbeidsmarkt (werving), het selecteren van de juiste persoon (selectie) of de begeleiding bij indiensttreding. Het blijft een uitdaging om de juiste persoon aan jouw bedrijf te verbinden. In ons Werving- en Selectieproces zijn wij er op gericht de verbinding te leggen tussen de persoon en het resultaat in jouw bedrijf. Per slot van rekening maakt de mens achter het CV het verschil!

Ondersteuning bij Werving en Selectie

M2-Select ondersteunt in alle fasen van het selectieproces, van opstellen van het functie- en wervingsprofiel tot en met het testen van kandidaten. Indien gewenst, kunnen we ook het volledige traject uit handen nemen. Wij beschikken over jarenlange ervaring binnen het vakgebied van Werving en Selectie en kunnen je adviseren op elk gewenst onderdeel. Wij werken veel voor ondernemingen/het MKB zonder personeelsadviseur of waar de personeelsmanager extra ondersteuning kan gebruiken.

Vanuit Mijnsheerenland / De Hoeksche Waard richt M2-Select zich op de regio Zuid-West, van Breda tot Rotterdam en omgeving.

Breed netwerk van kandidaten

Ons netwerk van kandidaten zijn veelal professionals met een senior MBO profiel of HBO/WO opgeleid in management- en/of management ondersteunende beroepen;

  • HR / Office
  • Financieel / Administratief
  • Commercieel / Inkoop / Verkoop
  • Marketing / Communicatie
  • (Technisch) Project Management

Voorbeelden zijn te zien op onze pagina Vacatures en Ingevulde Vacatures. Graag helpen wij je als ondernemer of leidinggevende bij jouw selectievraagstukken.

Werkwijze Instroom

Wij leveren maatwerk. Of je nu het gehele proces wilt uitbesteden of slechts ondersteuning bij een deel van het proces, wij zorgen dat jouw vraag wordt beantwoord!

HR op afroep

Onze voorwaarden zijn transparant, flexibel en concurrerend.

1. Ondersteuning op locatie
Voor een project of tijdelijke ondersteuning kun je de expertise van één van onze specialisten inschakelen. Dit kan al vanaf een halve dag per week. Afhankelijk van je behoefte, kijken wij welke specialist het beste bij je past.

2. Uurbasis
Je rekent alleen de daadwerkelijk gemaakte uren af.

3. Vast bedrag voor een (maatwerk)dienst
Mocht je ons willen inzetten voor de Werving en Selectie voor één of meerdere Vacatures, dan maken we met jou een maatwerk afspraak hiervoor.

instroom
Instroom werkwijze

Heb je een specifieke vraag?

Inzicht krijgen en de talenten herkennen van (potentiële) nieuwe medewerkers is ons vak! Wij werken hiervoor met een ‘state-of-the-art’ instrument (webbased) dat snel en gericht ingezet kan worden, gecombineerd met een persoonlijk gesprek. De uitkomsten van deze test vormen de basis voor de begeleiding van jouw nieuwe medewerker. Onze testen kun je ook apart inzetten voor selectie, ontwikkeling, begeleiding en loopbaanvraagstukken van jouw (potentiele) medewerkers. Voor meer informatie zie Online Assessment of neem contact op.

Ik zoek snel een betrokken medewerker die het verschil maakt

Hoe stimuleer ik groei, ontwikkeling en resultaat bij mijn medewerkers?

Help!
Mijn medewerker moet uitstromen