4 januari 2021

Veel werkplezier!

Wij wensen je veel werkplezier in 2021! Wil jij ook dit handige magneet kalender kaartje voor op je (thuis)buro of (koel)kast ontvangen? Laat het even weten via Marytha@M2-Select.nl.  Wij brengen het graag bij je langs.

Korte terugblik

In het afgelopen jaar heb ik ondanks de goede adviezen te veel achter mijn computer gezeten, te weinig bewogen dus, herken jij dit? Wel heb ik gelukkig veel mensen in beweging kunnen brengen. Daar ben ik eigenlijk best trots op 🙂 En dan bedoel ik niet alleen de sollicitanten en medewerkers die ik heb kunnen bewegen naar een andere baan, maar ook het bewegen naar elkaar, beter samenwerken en blijven leren, ondernemen, ontwikkelen en investeren in jezelf. Naast de vele sollicitanten die we hebben kunnen adviseren, hebben we ondernemers, directeur eigenaren, HR managers en leidinggevenden kunnen helpen met hun Corona personeelsvraagstukken.

Blijf bewegen

In 2021 blijven we bewegen! Herken jij de HR vragen zoals: Hoe geef je online leiding? Hoe beoordeel je je medewerkers als je ze niet meer dagelijks ziet? Hoe passen we de selectieprocedures aan van de sollicitanten? Hoe nemen we medewerkers aan die we niet face tot face kunnen ontmoeten? Hoe gaat het digitale introductieprogramma van de nieuwe medewerkers er uit zien? Hoe herkennen we (digitaal) talent? Interessante personeelsvragen waar ik aan heb mogen meewerken. Super bedankt allemaal voor het vertrouwen en de mooie #HR opdrachten. Blijf actief en blijf bewegen! Graag tot snel weer in 2021! Hartelijke groet, Marytha   #HRopafroep #Werving#Selectie #Recruitment #HRdiensten

Meer weten?

Wil je meer weten over onze HR dienstverlening of onszelf? Wij komen graag met je in contact
M2-Select Herkent ook in 2021 Talent!