17 februari 2023

Hello 2023!

We zijn er weer!

Heerlijk terug uit de Alpen. Wat houd ik toch van de bergen en de sneeuw. Daar doe ik het allemaal voor.

Voor mij is de vrijheid in keuze voor wie en wanneer ik werk erg belangrijk. Gewoon fijne klanten/opdrachtgevers waar ik graag voor werk en die ik met plezier ook tijdens mijn vakantie nog even ondersteun als dit nodig is.

Ondertussen is de kop er af, de 1e maand van 2023 laten we alweer achter ons. 2022 was voor M2-Select een topjaar. Hopelijk wordt komend jaar weer zo mooi.

👉10 jaar M2-Select

Dit jaar bestaat M2-Select alweer 10 jaar. Daar ben ik best trots op. Ik ben blij met mijn trouwe opdrachtgevers Van Iperen en Topbrands Europe BV. Zij geven mij de mogelijkheid om daarnaast verschillende MKB ondernemers te kunnen ondersteunen met hun HR vragen. Het begeleiden/opleiden van HR medewerkers en Recruiters is een actuele vraag. Graag werk ik samen in wederzijds vertrouwen en met wat lol, zodat het resultaat ook echt Top Personeelswerk is.

Herken jij dit? Bel mij dan gerust met jouw HR vraag.

Hartelijke groet, Marytha 06-51756414

Wil jij ook weer dit handige magneet kalender kaartje voor op je (thuis)buro of (koel)kast ontvangen? Laat het even weten via Marytha@M2-Select.nl.  Wij brengen het graag bij je langs.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze HR dienstverlening? Wij komen graag met je in contact